Cautare

64150 de rezultate pentru "primarul din bozieni prins imbracat in politai dupa revolutie" (5.61 secunde)
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Magistratii gorjeni au respins cererea de eliberare pe cautiune pentru primarul spagar Constantin Parvulescu, din comuna gorjeana Farcasesti.
"De ce trebuie sa-mi spuna mie cei de la presa ce trebuie sa fac in Craiova asta cu carutele?", i-a intrebat retoric primarul Antonie Solomon pe consilierii locali, iritat ca i s-a atras atentia asupra ilegalitatii circulatiei atelajelor prin municipiu.
In Tecuci a inceput un adevarat razboi intre o parte a presei locale si primarul orasului, Eduard Finkelstain. ... "Primarul, care este membru PD, a sustinut in Consiliul Local doua proiecte care au si fost votate prin care se limiteaza accesul presei la informatiile de interes public.
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
Organizatia Municipala a PSD l-a reales pe primarul Dumitru Nicolae in functia de presedinte. Organizatia de tineret, prin presedintele Nicusor Ciumacenco, i-a invitat pe toti delegatii social-democrati sa-l voteze pe Dumitru Nicoalae presedinte, desi primarul are o virsta destul de inaintata.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale. Institutiile vizate au replicat ca ii vor da raspunsul primarului Bacaului in termenul prevazut de Legea liberului acces la informatiile publice.
Primarul Radu Mazare a anuntat ca i-a dat in judecata pe Sulfina Barbu, ministrul Mediului, si pe Mihail Vornicov, secretar de stat in cadrul aceluiasi minister, in incercarea de a obtine avizul de mediu pentru construirea soselei de coasta.
Organizatia PLD Bihor nu este inca decisa daca il va ataca sau nu in instanta pe primarul din comuna Varciorog, Cociuba Vasile, chiar daca intr-un comunicat trimis marti pe adresa redactiei, se arata ca urmeaza a-l actiona in instanta pe primarul liberal.
Reprezentantul Organizatiei Municipale a Partidului Democrat Liberal, Cosmin Paun, este nemultumit de modul in care Primaria si primarul Dumitru Nicolae i-au instruit pe presedintii sectiilor de votare. "Suntem un oras in care instruirea presedintilor sectiilor de votare o face Primaria.
Municipiul Galati se va mindri in cursul acestui an cu o investitie importanta facuta in zona SC INTFOR care va conduce la crearea a 50 de locuri de munca.
Afacerist fara experienta in sectorul public, vedeta TV care a urcat in politica sfidand presa si establishment-ul politic (Autoare: Carla Dinu) Grandios in vorba si comportament, impulsiv, fara experienta politica, Donald Trump nu a avut initial nicio calitate evidenta care sa-l recomande pentru fotoliul de la Casa Alba.
Circ de voie, X si 0 intre doua proiecte de hotarari votate, glume, amenintari cu ingradirea acesului presei in sala (ma rog, in cele doua camarute mititele din podul Primariei).
Daca comportamentul partenerului te face sa crezi ca ceva nu este in regula, asculta-ti instinctul. ... Asadar, cu faimoasa intuitie feminina si cu putin ajutor din partea noastra, poti sa stii oricand daca partenerul te insala sau nu. 58% dintre barbati au inselat cel putin o data in viata!
Am citit cu viu interes un interviu al d-lui Ilie Sarbu, din "Renasterea Banateana": "Cetatenii sa vina la vot si sa-i aleaga pe cei care ii pot reprezenta cu cinste in Europa".
La eveniment au participat, alaturi de publicul care o iubeste atat de mult, si fiul ei, Sorin, de 21 de ani, care lucreaza in aviatie, precum si Ovidiu Komornyik si Carmen Movileanu.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
Cum decurge incinerarea la crematoriul Vitan-Barzesti Incinerarea regizorului Sergiu Nicolaescu a declansat o adevarata isterie in media, dar si in mediul bisericesc, BOR opunandu-se acestei practici. ... La intrarea din spatele Crematoriului un paznic plictisit completeaza un rebus sifonat iar doua femei in varsta asteapta in liniste pe scaune.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
google-analytics.com